4 Kritik Kripto Para Yatırımı: O Altcoin İçin Fon Kuruldu!

Bitcoin ve altcoin girişim sermayesi şirketi Pantera Capital, Telegram’ın TON blockchain’ine olan inancını yineleyerek, The Open Network’e (TON) yatırım yapmak için yeni bir fon kurduğunu duyurdu. Bu yeni fon, firmanın TON token’larına yaptığı ilk yatırımın ardından geliyor ve Pantera’nın bu projeye olan uzun vadeli taahhüdünü gösteriyor. Bu sırada, diğer kripto para şirketlerinde de yatırım gelişmeleri dikkat çekti.

Pantera, altcoin TON’u odağına aldı

Pantera TON Yatırım Fırsatı olarak adlandırılan yeni fon, TON ekosistemindeki gelişmeleri desteklemek ve token’ın benimsenmesini artırmak için ek TON tokenleri satın almak için sermaye toplamayı amaçlıyor. Potansiyel yatırımcılara bu hafta başında gönderilen bir e-postada, Pantera, yatırımcıları yaklaşan yatırım turuna katılmaya davet etti. Fonda yer almak için ilgili tarafların 21 Haziran’a kadar bir form aracılığıyla ilgilerini bildirmeleri gerekiyor. Formda, yatırımcılar için minimum 250.000 dolarlık bir yatırım şartı belirtiliyor.

Bu son girişim, Pantera’nın TON’a olan inancını ve bu projeye olan bağlılığını gösteriyor. Pantera, Mart ayında TON’a yatırım yaparak firmanın tarihindeki en büyük yatırımlarından birini gerçekleştirdi. O zamanki anlaşmanın şartları kamuoyuna açıklanmasa da, yatırımın önemli bir indirimle yapıldığı biliniyor. Pantera’nın ortaklarından Ryan Barney, geçtiğimiz ay yaptığı açıklamada, “TON ağının hala erken aşamalarında olduğuna inanıyoruz ve ekosisteminin ve yeni özelliklerinin Telegram kullanıcı tabanı tarafından benimsenmesine tanık olmaktan heyecan duyuyoruz” dedi.

The Open Network (TON), Telegram tarafından geliştirilen bir katman 1 blockchain platformudur. TON, yüksek işlem kapasitesi, düşük işlem ücretleri ve ölçeklenebilirliği ile öne çıkan bir platformdur. Platform, akıllı sözleşmeleri, merkezi olmayan uygulamaları ve diğer gelişmiş DeFi çözümlerini desteklemektedir.

Diğer kripto para yatırımları neler oldu?

Pantera Capital’ın TON’a olan yatırımlarını artırması, bu projeye olan inancının ve uzun vadeli potansiyeline olan güveninin bir göstergesidir. TON, gelişmeye devam ettikçe, Pantera’nın yatırımı, platformun benimsenmesini ve büyümesini hızlandırmaya yardımcı olabilir. Bu sırada, aşağıdaki gelişmeler de dikkat çekti

  • DePIN, Kişisel Veri Depolama Altyapısını Geliştirmek İçin 5 Milyon Dolar Topladı: DePIN, kişisel veri depolama altyapısını geliştirmek ve kullanıcılara merkezi olmayan depolama ve şifreleme hizmetleri sunmak için 5 milyon dolarlık finansman topladı.
  • Gudchain, GameFi’yi Ana Akıma Taşımak İçin 5 Milyon Dolar Topladı: Blockchain oyun platformu Gudchain, GameFi’yi paralel oyun zincirleri aracılığıyla ana akıma taşımak için 5 milyon dolar topladı.
  • Bitcoin DeFi Protokolü Ordinox, 1 Milyon Dolar Finansman Topladı: Bitcoin DeFi protokolü Ordinox, Cosmos SDK tarafından desteklenen yerel likidite havuzuna dayalı Bitcoin üzerinde DeFi hizmetleri sunmak için 1 milyon dolar finansman topladı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir